Ioga Restauratiu


                          

El Ioga Restauratiu està basat en el Hatha Ioga i es defineix com la oportunitat de restaurar i regenerar la capacitat muscular i energètica innata del cos mitjançant la pràctica d’asanas o postures per tal d’optimitzar la pròpia pràctica de Ioga. Com a peculiaritat, treballa utilitzant la Backmitra. Existeixen dues maneres de treballar: les posicions passives, treballant el sistema nerviós parasimpàtic i les posicions actives, treballant el sistema nerviós simpàtic. 

La creadora de les practiques amb l'ús de la Backmitra és la mestra Brigitte Longueville. Jo, la Marta Mompart, vaig realitzar la formació de mestres a l'escola Solstice Yoga Center a Mèxic amb diversos professors (Brigitte Longueville, Aceneth García, David McAmmond, Idalia Rivera, Susana i Alejandra...)  al gener del 2017, practicant i experimentat la branca restaurativa i terapeutica del ioga, el ioga per a nens, el ioga amb cadira, etc. 


L'Alineament restauratiu és el concepte clau d’aquesta pràctica i significa respectar les corbes naturals de la columna vertebral. L’objectiu principal és una columna vertebral sana i això implica adquirir de nou la mobilitat completa de cada una de les vertebres, generar espais dins del nostre cos i descobrir els límits de cada una de les articulacions. Aconseguint d’aquesta manera que el nostre sistema nerviós pugui treballar de forma òptima dins del nostre cos. 

"El tot és més gran que la suma de les parts"





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Hatha Ioga Restauratiu - ACCESSORIS

Conceptes bàsics